söndag 21 december 2014

21: BiblioteksminnenHrm... När jag väl upptäckte skolbiblioteket (runt gymnasietiden) så var det mest så att jag satt där och bläddrade i inredningsböcker. Jag ÄLSKADE att planera mitt framtida hem, fundera över hur jag kunde göra om mitt lilla flickrum hemma hos föräldrarna och bara dregla över alla fina tips och idéer. Jag kan inte komma ihåg vilken bok det var specifikt, för jag bläddrade i alla jag kunde komma åt. Jag satt och skissade på mitt drömhem, möblerade det i tanken och det var inget fel på min kreativa fantasi då inte.

Numera älskar jag fortfarande inredningsböcker och tidningar, nackdelen är ju bara att jag nu bor i drömhuset men inte riktigt har kvar samma kreativa fantasi. Dessutom finns det ju något som kallas "allt-kul-kostar-pengar" som man måste betänka.

Men men, vi gör så gott vi kan här. Färgglada, härliga tapeter i varje rum, mycket ärvda möbler och så allt möjligt roligt jag kan hitta på second hand. Igår fyndade jag t.ex. tre trasmattor från Erikshjälpen. Blir perfekta i sovrummen!

Det här var en av mina favoriter då och är fortfarande nu. Full med roliga, färgglada och udda tips.

2 kommentarer:

  1. visst är det kul att titta, men jag köper inte längre, toppen med bibliotek ♥

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag både köper och lånar. Man lånar först och köper dem man vill ha kvar :-)

      Radera