måndag 10 mars 2014

2/10: Takedown Twenty

Äntligen fick jag läst Takedown Twenty, nummer 20 i Stephanie Plum-serien av Janet Evanovich. Tänk, 20 böcker och de är fortfarande lika bra!

Ja, jag älskar Stephanie Plum - hon är klantig som få men lyckas ju ändå alltid få både betalt, tag på rymmarna och karlarna att dregla efter henne. Det är mycket het kemi mellan henne och Ranger - samtidigt som hon och Morelli funderar över framtiden tillsammans.

Som vanligt sprängs hennes bilar, hennes mormor köper sexiga underkläder, Lula klär sig i neonfärgade spandex och Joes Grandma Bella ger Stephanie onda ögat. Den här gången är det för att de jagar Joes gudfader som är anklagad för mord på en ung man. Samtidigt börjar äldre kvinnor mördas och hittas i containrar - för Stephanie blir det extra jobbigt när hennes mormor börjar dejta en av de misstänkta.

Som sagt, jag tröttnar inte, den här serien är rolig, snabbläst och man måste inte ha läst de 19 andra för att hänga med.

2 kommentarer:

  1. Jag läste ivrigt de första delarna i serien, sen tappade jag tyvärr bort Stephanie. Rolig och snabbläst, som sagt, jag gillade henne!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag gillar henne, men kan också förstå att man kan tappa bort henne :-)

      Radera