lördag 30 juni 2012

The (im)perfect girlfriend

Förra året i juli läste jag en chick lit bok som slog flera andra med hästlängder - Lucy-Anne Holmes 50 sätt att träffa den rätte (mina tankar om den finns här). Nu har jag läst fortsättningen - The (im)perfect girlfriend. Återigen har jag skrattat högt, gråtit och bara velat läsa mer. Den här tar vid där den andra slutar och vi får fortsätta följa skådisen Sarah Sargeant, hennes kärleksliv och hennes karriär. Flera ifrån förra boken är med och redan på första sidan får vi veta att hon blivit dumpad av själsfränden Si.

Jag skrattar högt, jämför henne (igen) med Bridget Jones och samtidigt så gråter jag - det är inte bara olycklig kärlek som drabbar henne utan också hennes vänner drabbas av tråkigheter. Sådana där hemska tråkigheter som tyvärr även drabbar mina vänner.

Trots detta är det en glad och rolig bok, ett måste för chick lit-älskare eller folk som vill läsa något härligt kul. Jag har iaf hittat en ny favorit bland författare i Holmes.

8 kommentarer:

 1. Jag väntar på mitt ex - böckerna var slut och ska tryckas igen...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag köpte den på engelska direkt efter att jag läst förra - har bara inte blivit av att jag läst den förrän nu. Värd att vänta på!

   Radera
 2. Låter väldigt intressant - får hålla utkik efter hennes böcker i fortsättningen :)

  SvaraRadera
 3. Åh, älskade ju också 50 sätt... Måste köpa denna med!

  SvaraRadera