fredag 2 mars 2018

PT-Fias 10 i topp

Jag har länge dreglat över den här boken, lånat hem den från biblioteket och lagat flera av recepten (goda). I julas slog jag till och köpte boken, beställde den direkt från Fia och fick den signerad. Tyvärr fick Henry tag på både boken och en penna så Fias ansikte har fått sig en liten ”ansiktsmask”.

Men men, boken går ju att läsa och följa trots allt :-) Nu har jag läst den och jag gillar Fias sätt att se på hälsa. Hälsa är inte träningshets, stress, bantning eller ens något bestämt - hälsa är vad du gör det till. Vad du vill. Att träna för att må bra kan betyda så olika för oss alla. Att äta bra och nyttigt kan också vara olika - vi har olika behov. Boken tar upp hur Fia i 20-års åldern går in i väggen och hur hon har gått vidare efteråt. Hur hon fått tänka om, hantera gamla spöken och lärt sig säga nej. Något jag också varit med om och fortfarande jobbar med... 

Boken har också goda recept, sköna träningsövningar och jag fick hjälp av min egen PT (dottern) när det var dags att testa övningarna. 


Jag gillar boken och jag gillar Fias filosofi över livet. ❤️

2 kommentarer:

  1. Ja, hon har verkligen en hälsosam syn på hälsa! Jag gillar hennes sätt att tänka.

    SvaraRadera