onsdag 18 oktober 2017

Bokbubblarna bubblar utan bubbel

Ikväll träffades ett gäng trötta, bittra och buttra Bokbubblare. Vi skulle ha läst Paula Mclains Circling the sun, men av oss sju som var där så hade endast Bea utan blogg läst den (hon gav den 4/5). Två var halvvägs och resten (inkl. jag själv) hade gett upp. Eftersom vi satt i stadsbibliotekets café blev det inget bubbel heller - men babblade, det gjorde vi däremot. 

Att vi var hösttrötta märktes, vi skrattade åt konstiga namn på personer som blir väldigt roliga i fel sammanhang, vi diskuterade hur lätt det är att fokusera på något lite, lite negativt istället för det stora positiva. Stackars Sofie skulle sedan tipsa om en bok (Jag är här) och berättade att den handlade om en kvinna som ligger i koma och en man som inleder ett förhållande med henne under tiden. Tydligen var den väldigt fin men vi spårade ur helt och diskuterade filmer och böcker med komatema, kom vidare in på hur skönt det vore att ligga i koma så man fick vila lite, till att det ju är ett bättre sätt än Tinder att hitta en pojkvän. Som sagt, tröttheten tog över vettet idag - men kul hade vi! 4 kommentarer:

 1. Så tråkigt att jag missade - hade behövt en injektion av babbel!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag också! Och sömn med för den delen. Inte värt att läsa boken alltså?

   Radera
  2. Ni saknades Anna och Linda, hoppas ni kan nästa möte. Boken var tydligen värd att läsas men tror flera av oss hamnat i löskoma :-p

   Radera