fredag 22 november 2013

En bok om Colin Firth - ja tack!

Jag har tidigare läst och tyckt om Mia Marchs The Meryl Streep movie club så när jag såg att hon kommit ut med en ny bok, som dessutom har titeln Finding Colin Firth, så var det ett måsteköp. Är boken bra? Ähm... Ja. Hallå liksom, den kretsar kring Colin Firth.

Boken handlar om tre kvinnor som oanat träffas och visar sig ha flera gemensamma nämnare - bl.a. deras kärlek till Colin Firth (eller Mr Darcy, kanske man ska säga). Firth ska spela in en film i en liten stad där de här kvinnorna befinner sig och hela staden är i extas över detta. Hela tiden går ryktena om att han setts där och där och mystiken tätnar - kommer han någonsin att dyka upp? Samtidigt kämpar Gemma med en hemlighet hon inte vill att hennes man ska få reda på, Bea letar efter sin biologiska mamma och Veronica kämpar mot sitt förflutna.

En mysig feel good och precis som i förra boken så ordnas det filmkvällar - den här gången med Colin Firth-filmer och det är mysigt att läsa en fiktiv bok där verkliga människor spelar med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar