måndag 25 november 2013

Drömmer mig bort till New York

From Notting Hill to New York... Actually är Ali McNamaras härliga fortsättning på From Notting Hill with Love... Actually. Vi får återigen träffa filmtokiga Scarlett, hennes underbara granne Oscar och mannen i hennes liv (för er som inte läst den första ännu ska jag inte avslöja vem han är). Den här gången beger hon sig till New York och var jag inte sugen på att åka dit innan läsningen så är jag det efter. Jag har aldrig varit där men kan tänka mig att den är helt ljuvlig att läsa om man varit där... Gillar man dessutom kartor (vilket jag vet att flera i #boblmaf gör) så får man en liten så
dan längst bak så man kan följa i Scarletts fotspår.

Ja, det här är chick lit men allt går inte att lista ut vid första anblicken, det finns lite kluringar inbakade. Om förra boken fokuserade på engelsk rom.com. så kretsar den här kring typiska, amerikanska feel good - eller vad sägs om Breakfast at Tiffanys, När Harry mötte Sally och SATC?

Äntligen har jag läst den, den har värmt hyllan alldeles för länge - jag har varit rädd att den var för tjock men oj så snabbt den slukades. Läs båda!2 kommentarer: