måndag 22 juni 2020

The longest way home...

Vad ska man säga, efter att ha läst Colgans bok om Andrew McCarthy så har jag fastnat lite i Brat Pack-träsket. Googlade lite och det visade sig att Andrew McCarthy är prisbelönt reseförfattare och att hans bok fanns på Storytel - så ja, jag läste den. 



Boken handlar om hans resor till olika delar av världen - men mest handlar den om hans inre resa till att hitta sig själv och göra sig redo för den nya familj han bildat. Det är en kärleksfull berättelse om hur han träffade D, kvinnan han ska gifta sig med, och hur deras olikheter ska få plats i samma äktenskap. McCarthy är en man som trivs bäst själv, utan ansvar och andra människor - kvinnan han lever med är tvärtom (men hon verkar ha ett enormt tålamod och förståelse för hans behov av ensamhet).

Det är intressant att få en inblick i det privata hos en skådespelare man redan bildat sig en uppfattning om - han verkar vara lite som många av de karaktärer han spelade på 80-talet. Jag gillade läsningen, fina miljöbeskrivningar och vilka äventyr han varit på! 

Betyg: ✈️✈️✈️✈️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar