söndag 23 april 2017

Hyllvärmare: The Cherry Cola Book Club


Den här lilla godingen köpte jag på vår ena bröllopsresa tror jag - det betyder att den stått i hyllan ca 6 år... 

Nu är den läst iaf och den visade sig vara del 1 i en serie. Lite jobbigt, för nu är jag ju såklart sugen på att läsa resten. 

Den handlar om en tjej som är bibliotekarie på ett litet bibliotek i en liten stad (by?) och det hotas av nedläggning. Hon tänker dock kämpa och med hjälp av en bitter gammal dam och sin restaurangvän så startar hon upp en bokklubb. De ska läsa stora, kvinnliga författare från södern - Margaret Mitchell och Harper Lee hinns med. Folk engageras, kärlek uppstår (lite snabbt och konstigt dock) och man kan ju ganska så lätt lista ut vad som händer...


Det är en söt historia och det är kul att läsa om vad hon hittar på för att rädda sitt bibliotek. Hon hittar intressanta diskussionsämnen för böckerna de läser och där blev jag lite inspirerad. 

4 kommentarer:

 1. Låter som en mysig bok! Jag har fortfarande kvar boken på engelska som du rekommenderade för ett tag sedan, oläst. Jag tror att den är bra, men att läsa på engelska bär mig lite emot. Tyvärr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. The vintage tea cup club av Vanessa Green. Men det kommer nog! Jag tror att det är en bok i min smak. Det är bara det att jag läser så långsamt på engelska och det bär mig emot...

   Radera
  2. Åh, just det ja. Älskar den, hoppas du orkar ta dig igenom den.

   Radera