lördag 7 maj 2016

Som att läsa om mig själv. Nästan iaf.


Den här lilla godingen läste jag i torsdags - den var precis lagom för en solig dag utomhus. Jag har inte direkt läst alla böckerna om shopaholic-Becky men jag brukar läsa dem som passar in i min livsfas. När jag skulle gifta mig läste jag Shopaholic ties the knot, när jag var gravid med dottern läste Shopaholic and baby och nu när hon är äldre läste jag om Mini Shopaholic

Jag gillar de här böckerna - ja, de är överdrivna, stundtals riktigt jobbiga och Becky är oerhört ytlig och omogen - men ändå kan jag både skratta och gråta åt allt som händer. Jag känner också igen mig i henne - till viss del. Jag må skämma bort min trotsiga unge men jag kan iaf sätta gränser, jag må gilla att shoppa men jag har inga och har aldrig haft kreditskulder (jag tror inte heller jag äger några märkeskläder). 

Underhållande läsning bara man tar den för den är. #lindaläser2016

2 kommentarer:

  1. (Fågelburen är som en bok om mej :)

    SvaraRadera
  2. Jag läste ju just ut "& baby". Tycker itne de är särskilt bra egentligen, men ser Becky lite som en trafikolycka. Förfärligt, men man kan inte låta bli att titta ändå. Jag har visserligen en hel del märkeskläder... hrmmm (jodå, visst vet jag med mig att jag har en inre chopaholic), men hon sätter ju inte gränsen där... Skulle säkert köpa märkesnappflaskor om det fanns. Eller det kanske finns?

    SvaraRadera