måndag 28 september 2015

Hellre boksmälla än magsmälla

Medan andra bokbloggare idag beger sig till jobbet med en rejäl boksmälla efter (lång)helgens Bokmässa så ligger jag hemma och vilar upp mig efter helgens misstänkta magsjuka. Jodå, jag gjorde mässan torsdag - fredag och hade det underbart och sedan vaknade jag på lördag med yrsel och illamående. Sov mig igenom hela dagen (orkade inte ens tänka på alla böcker jag köpt) och under delar av natten låg jag halvt avsvimmad på badrumsgolvet och funderade på om jag skulle överleva det här. Det gjorde jag såklart, men jag är riktigt vek när jag blir dålig.

Söndagen var något bättre, jag fick behålla det lilla jag åt och jag orkade bläddra i några av tidningarna jag köpte på mässan.

Idag började jag morgonen med att lägga in en beställning på Adlibris - det finns ju böcker jag ville ha som inte fanns med på mässan... Dessutom måste man få köpa (fler) böcker när man är sjuk. Annars ska jag vila och försöka jobba lite, får se hur mycket jag orkar...

4 kommentarer:

 1. så tråkigt... vi åt ju samma mat. Böcker botar nog!

  SvaraRadera
 2. Usch vad trist att du blev magsjuk! Det är ju bland det värsta som finns faktiskt. Hoppas bokshoppingen online botade dig. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det är ju bättre idag så kanske shoppingen hjälpte :-)

   Radera