torsdag 20 september 2012

Första utmaningsboken klar!


I sista stunden hängde jag på Pocketlovers utmaning Tre på tre och valde att läsa tjocka second hand-fynd. Septemberboken blev Fördjupade studier i katastroffysik av Marisha Pessl. Jag har haft den boken såååå länge och när den var ny hörde jag såååå mycket bra om den. 

Nu när jag har läst den undrar jag: What? Nej, det här var inte riktigt min kopp te. Den är alldeles för lång, det är mycket snack och lite action – vi får vänta typ 400 sidor innan berättaren kommer till saken. Alldeles för segt. Slutet gillar jag inte heller. Wtf liksom? 

Men men, jag klarade första utmaningen. Fördelen med nya boendet är att jag har ca 2 timmar pendeltid varje dag = lästid deluxe!

6 kommentarer:

 1. Jag saknar det där med restid=lästid. Numera bor jag så nära jobbet att ag knappt hinner ta fram boken fören jag är framme.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har bara hört negativt om pendling innan men jag har än så länge inte ont av det, det är ju underbart att hinna läsa så mycket - speciellt eftersom det knappt går att läsa hemma pga brist av lampor/el.

   Radera
 2. Den begrep jag mig inte heller på ...

  SvaraRadera
 3. o översättningsmissarna! håller med dig om slutet!

  SvaraRadera