söndag 28 november 2010

Jag fick ett körsbär!

Den underbart snälla Vixxtoria har förärat mig med körsbär! Jag blev helt rörd av hennes fina motivering: "What you readin? för att hon gärna vill ha fler läsare (jag har inte glömt det, men ibland kommer det ruskigt många saker emellan – sorry för din långa väntan Miss E!) och inte minst för att hon skrivit en Chic lit-uppsats om Mr Darcy." Tack snälla Vixxtoria!

Denna Cherry on top-award förpliktigar mottagaren att:

1. Tacka den som man har mottagit priset ifrån.
2. Kopiera awarden till sin blogg.
3. Berätta vilka 3 författare man räknar bland sina favoriter och nämna en favoritbok per författare.
4. Skicka awarden vidare till 5 mottagare som man tycker förtjänar den.


Jag har lite svårt att nämna favoritförfattare, jag gillar många men ska försöka komma på tre som jag är lite extra varm för...

1. Alexandra Potter - chic litdrottning som skriver roligt och fint. Gillar hennes Me & Mr Darcy men mer gillar jag nog Who's that girl eftersom den handlar om att inte tappa bort sig själv när man växer upp.

2. Janet Evanovich ska nog finnas med här, jag har läst hennes Plum-serie i flera år och älskar dem! Lite spänning, mycket passion och en skjutgalen mormor.

3. Paulo Coelho får också ta plats här eftersom jag älskat så många av hans böcker, men har inte riktigt tagit mig igenom de senaste ännu. Jag älskar Veronika bestämmer sig för att dö och är förtjust i Djävulen och fröken Prym. Jag gillar det övernaturliga, det filosofiska och det faktum att mycket känns fiktivt men ändå inte.

Jag kommer inte att skicka vidare den här till fem andra bloggare - de flesta bloggare jag läser har redan fått den här eller liknande awards och jag tycker att alla som vill får ta åt sig av den.

2 kommentarer:

  1. Jag är glad att du blev glad för körsbäret! Det passar ju fint i färg till din blogg också :-)

    SvaraRadera