fredag 5 november 2010

Paket och tekopp


Ett grönt paket låg och väntade på närmaste butik för hämtning fick jag veta (när jag redan cyklat förbi butiken 2 ggr på samma dag...) men det var bara trevligt att cykla iväg igen och hämta det. Boktokig har fixat ihop ett fint paket med massvis av trevligheter till mig.

Byt liv med mig och Systrar i jeans har jag inte läst, bara sett som film men har funderat på att läsa dem också. Tack! Det ska bli kul att bekanta mig med dem. Huset på Arlo Zorovgatan ska bli spännande, har aldrig hört talas om den innan men jag litar på ditt ord att den är charmig och rolig :-) Filmen med Brad (mums!!!) tycker jag är jättefin och den kommer passa bra i vårt hem, har för mig att min sambo gillar den han också (och utan att du visste det så har vi pratat lite om att samla på oss Brads filmer).

Mörk choklad med hallon = så rätt! Teet har redan intagits (i min stora rosa kopp som du kan se nedan) och det smakar utmärkt - kommer du ihåg vad det hette? Rosa penna och rosa ljus - det kan ju inte bli fel till en rosaälskande fröken som jag. Får man fråga var du köpt ljusen? Skulle vilja ha fler...

Tack så mycket för paketet - underbart och passande!

Då Boktokig också la ut ett inlägg om tekoppar häromdagen passar jag här på att visa min favvokopp (fylld med teet från just Boktokig).

13 kommentarer:

 1. VIlken fin kopp :) SÅ en tekopp ska vara, snygg, stor och mysig :)

  SvaraRadera
 2. Håller med, de finns på IEMS och i flera färger. Jag är sugen på att skaffa en turkos också...

  SvaraRadera
 3. Vilket fint paket du fått! Och vilken fin tekopp.

  SvaraRadera
 4. Vilket höjdarpaket du fått! Systrar i jeans är charmig helt klart. Min kopp är stor och röd, men det var ett tag sedan jag outade den.

  SvaraRadera
 5. Fint paket! =)
  Vad heter filmen med Brad??

  SvaraRadera
 6. Cinnamon: Tack :-)

  Enligt O: Har som sagt bara sett filmen och den gillade jag, ska bi kul att läsa den också.

  Amy: Där floden flyter fram heter den. Fin film och fin Brad :-)

  SvaraRadera
 7. Härligt paket och mysig kopp! IEMS är en pålitlig affär... Nu blir jag ännu mer sugen på att också få något på posten!

  SvaraRadera
 8. Vad glad jag blir att du tyckte om paketet!!!! :) Namnet på teet finns på tungspetsen, men kommer inte riktigt på det. Det kommer säkert bara jag slutar tänka på det.

  Så blev jag sååååååå glad över mitt paket! Du har verkligen prickat rätt! Tusen, tusen, tusen tack!!!

  SvaraRadera
 9. Joanna: Hoppas du får ditt paket snart då :-)

  Boktokig: Kul att du gillade det, böckerna var en vild chansning :-) Jag väntar med spänning på tenamnet :p

  SvaraRadera
 10. Vilket paket! Massor av fina saker ju.

  Jag har läst Byt liv med mig, och jag gillade den jättemycket. Jagh ar också en sån mugg fast svart, jag har dock använt den som en skål. Vet inte riktigt varför. Den användes som det i paketet när jag fick den. Nu ska här genast diskas så dagens te kan intas i min stora fina svarta Mugg :)

  SvaraRadera
 11. Frida: När det kommer hit folk tror de att min kopp är en skål, men den är underbar att dricka te ur. Hoppas det blev bra :-)

  SvaraRadera
 12. Jag drack inte mindre än tre koppar te ur den igår. Det blev väldigt bra! Jag gillar att vattnet svalnade ganska snabbt, så man kan dricka direkt. Lite synd bara att vattnet svalnar så snabbt, för man måste dricka fort. moment 22 :)

  SvaraRadera