söndag 24 mars 2019

Den perfekta pausläsningen

Ibland blir det för mycket av allt och stressen tar över lite - jag tror flera känner igen sig i att det då är svårt att fokusera på att läsa något. För mig är det så iaf, jag kan inte riktigt koncentrera mig på en historia eller ens välja vilken bok jag ska läsa - hjärnan går på högvarv och det finns för mycket att göra. 

Eftersom jag pendlar till och från  jobbet vill jag ändå nyttja tiden med något och upptäckte att Storytel ju har en massa underbara, lättlästa serietidningar (typ). Eller ja, de kanske kallas något annat men jag skyller på stresshjärna och hittar inte ordet just nu. 

Först läste jag Sarah Andersens två böcker och dem måste ni verkligen läsa! Det var igenkänning på nästan varje sida och jag skrattar högt under läsningen. 

Sedan hittade jag den perfekta igenkänningsboken för oss alla här i bokälskarvärlden. Titeln säger ju allt och även här var det mycket njutbar läsning. Till sist en rolig bok om att vara kvinna och ja, jag kände igen rätt mycket ifrån den också ;-)  Jag kan verkligen rekommendera alla fyra, lättsam, snabb läsning eller lite skön förströelse när man behöver det. Det var precis vad som behövdes för min stressade hjärna att varva ned lite. 

3 kommentarer: