onsdag 14 februari 2018

Det är bara att springaNär jag var iväg på läsretreat i början av månaden så blev det här den bok jag läste. Jag hittade min löparglädje förra året och det har blivit en del böcker på ämnet sedan dess. Den här levde dock tyvärr inte riktigt upp till mina förväntningar - inte bokens fel dock. 

Jag såg titeln när jag var på biblioteket och tänkte att den skulle vara lite i stil med Martina Haags Heja heja, en peppande bok om en ”vanlig” person som börjar springa och hittar sin inre löpare. Det var det inte och därför blev jag besviken - had jag haft lite mer koll på vem ”Maraton-Petra” är så hade jag kanske haft andra förväntningar. Boken beskriver hennes väg till att springa maraton och alla andra spännande lopp hon deltar i, men det är också en bok där kända löpare intervjuas och får bidra med tips och idéer. Tyvärr känner jag dock att de andra böckerna kring löpning som jag läst har inspirerat mig mer. 

Nu hoppas jag mest att mina knän ska sluta bråka med mig så jag kan springa skadefritt. Fler böcker om löpning ska jag plöja iaf. 

2 kommentarer:

 1. har du läst denna:
  http://promenadguide.blogspot.se/2014/01/loptrana-roligare.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset, har inte läst den men den verkar lockande!

   Radera