onsdag 9 augusti 2017

Whatyoureadin Wednesdays


Onsdag är här och jag började morgonen tidigt med en liten swimrun. Det ösregnade hela milen men det var iaf skönt att simma...

Varje onsdag postar jag samma frågor och förhoppningsvis nya svar. Jag hoppas att ni vill hänga på och svara här i kommentarerna eller på egna bloggar. 

Here goes! 

Whatyoureadin today?

Whereyoureadin today?

Mina svar (än så länge):

Whatyoureadin today? Efter joggingen imorse fick jag blodad tand på mer löparläsning och hittade Kenneth Gysings Spring dig fri som E-bok.

Whereyoureadin today? Jag har suttit i uterummets läshörna, inne i rosa läshörnan, ståendes i köket medan jag lagade lunch och till slut läste jag ut boken (den är en tunnis) i sängen medan jag la Henry för sin lunchvila. 

Gillade boken, den här sidan beskriver det jag också börjat känna för löpningen: 
3 kommentarer:

  1. Idag har jag bara läst fackböcker inför kommande terminen. Så intressanta men kanske inget att tipsa om här. Med ösregn mest hela dagen så blev det läsning i vardagsrummet med pyjamas, filt och ostbågar. Perfekt sätt att jobba på om man frågar mig :-)

    SvaraRadera
  2. Idag har jag läst "Flickan med gåvorna" i en park i ett riktigt sommarvarmt Berlin!

    SvaraRadera
  3. Här är mitt inlägg http://www.cinnamonbooks.se/2017/08/09/whatyoureadin-wednesdays-3/ Det blev lite En av oss ljuger av Karen M McManus

    SvaraRadera