måndag 20 januari 2014

Hellre en "shelfie" än en "selfie"

Boken & Ugglan vill att vi ska visa våra "shelfies" aka Bokhyllor och har då chansen att vinna en bok om just bokhyllor. Ja, jag skulle vilja visa upp min fina läshörna och en bokhylla med böcker i ordnade former. Ja... men mitt i jobb/mammaledighet/ettåring som klättrar och flyttar allt/böcker som köps och blir hyllvärmare/vart tar tiden vägen? osv så ser min bokhylla ut så här:

KAOS!
 Dessutom ligger två IKEAkassar fulla med böcker ouppackade i en garderob - trots att det är över ett år sedan vi flyttade. Ja ja, så kan det bli när man skaffar barn och renoveringsobjekt samtidigt. Jag bjuder på lite fler bilder, ni vet, bara för att...
Läshörnan - används flitigt när dottern sover.
Så här såg det ut i lägenheten - innan hus, barn och renovering.
Dottern röjer
Och en liten hylla i köket...


6 kommentarer:

 1. Mysigt! Klart det blir lite stökigt ibland när en söt liten 1-åring ska undersöka allt :-) Din läshörna ser väldigt mysig ut!

  SvaraRadera
 2. En stökig bokhylla är inget att oroa sig över. Kalla det "kreativt kaos" så känns det bättre. Kan trösta dig med att i min bokhylla hittas även ett strykjärn som inte har någon annanstans att vara och diverse papperslappshögar som borde sorteras (läs slängas).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Smart, "Kreativt kaos" är vad som gäller numera :-)

   Radera
 3. Härliga bilder! Jag håller på att städa lite, så att mina golvvärmare kan bli hyllvärmare...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mina garderobsvärmare borde få bli hyllvärmare :-)

   Radera