onsdag 16 maj 2012

Tävla om gott te hos mig!

När jag var i Malmö nu i helgen passade jag på att handla ett av mina favorit-löstéer som görs där. Dock visade det sig när jag kom hem att jag redan hade en ganska stor förpackning av just detta te så jag tänkte att jag skulle lotta ut det jag köpte här på bloggarna.

För att ha chans att vinna vill jag att du berättar om den här tävlingen och länkar hit, samt gissar på ingredienserna. Den som gissar helt rätt alt. kommer närmast vinner. Har flera deltagare samma svar så lottar jag. Glöm inte att ange en mailadress så jag kan nå dig.


Jag söker tre smaker/ingredienser - teblad är inte en av dem.

Lycka till! Jag drar den lyckliga vinnaren söndag 20/5 kl. 20.00

10 kommentarer:

 1. hejsan! Ojoj en te-tävling helt i min smak!
  Jag gissar på två smaker troligen inte båda i samma te-blandning utan för att få större chans att åtminstone pricka en rätt.
  INGEFÄRA
  CHAMPAGNE

  Min mailadress har du väl sen tidigare....

  SvaraRadera
 2. Jag gissar på:
  rosenblad
  hallon
  citron

  Jag länkar på facebook!

  SvaraRadera
 3. (både på privata facebook och på bloggens facebook) Du når mig på bloggens facebooksida eller på min blogg, eller så har du kanske min adress.

  SvaraRadera
 4. oj vad svårt...
  apelsin
  choklad
  chili

  lottensbokblogg at gmail.com

  SvaraRadera
 5. Oooh spännande! Smultron, jordgubb, champagne? Mina favoritsmaker i a f! boktimmen at hotmail dått com ;)

  SvaraRadera
 6. En vild chansning men polkagrissmak är det som jag gissar på. Så förutom de självklara polkagrisarna :-) så gissar jag på mint och jordgubbar.
  smutstiteln snabel-a gmail punkt com

  SvaraRadera
 7. Och här satt jag och undrade när jag skulle få medtävlare i kampen om tebladen ;) Jag är med och tävlar på din andra blogg, forget me not! ;) KRAM!

  SvaraRadera