måndag 4 februari 2019

Helgens rolighetskonferens - fredag

En sådan underbar helg jag har haft - vad annat kan man ha när man åker bort och spenderar den på ett bokfyllt hotell ihop med en massa boknördar? Jag är väldigt nöjd med mig själv som valde att ta ledigt på fredagen så jag kunde åka ned tidigt (men jag hann med ett skivstångspass innan). Det här året har jag varit noga med att inte bara socialisera utan ta mig tid att sitta själv och läsa också. 

Jag hade tur i år och fick ett riktigt lyxigt rum - ”Glenn Hysén-sviten” kallade jag den. Takvåning med ljuskrona - oh la la! Första boken jag hittade i hyllan var Kinsellas Confessions of a shopaholic och den har jag roat mig med under vistelsen. Skönt att skratta högt  åt en bok efter att ha läst så mycket mörka böcker.

Tog en lunchsushi med Anna och sedan blev det lite shopping innan det var dags att slappa på hotellrummet igen. Det har blivit mycket tedrickande i helgen! 

På kvällen hade nästan alla helgens deltagare kommit och vi promenerade över till Havanna och åt god röding. Några av oss fick för oss att avrunda kvällen med lite film så vi gick och hyrde Guernseys litteratur- och potatisskalpajsällskap och myste ihop oss i min ”svit”. Jag avslutade sedan kvällen framför tvn där Take That underhöll.

En väldigt skön fredag! 


2 kommentarer:

  1. Vilken fin fredag! Själv valde jag att stänga baren på hotellet ;)

    SvaraRadera
  2. Sushilunchen ser god ut. Får bli en sådan nästa år :)

    SvaraRadera