fredag 31 augusti 2018

När man dricker vin och besöker bibblan...Nio böcker. Vad jag minns var jag inne på bibblan ca 5 min... Okej, jag tar det från början.

Jag och min BFF (ja, man kan ha sådana även när man närmar sig 40) var på bio och såg den ljuvligt mysiga filmen Book Club (se den!). Den må inte fokusera så mycket på böcker som man skulle vilja att en bokklubb gör - men lets face it, vilken bokklubb gör det egentligen? Däremot dracks det vin. Hela tiden. Vilket såklart betydde att jag kände ett starkt behov av ett glas vitt. (Vin alltså, in case du inte förstod det). 

Sagt och gjort, vi sätter oss på ett ställe och jag äter gott och dricker godare. Vi pratar livet. Vi pratar böcker. Vi pratar vänskap och vi har det bra. Vi kommer på att vi ska avrunda fredagkvällen med ett biblioteksbesök (såklart). Fem minuter senare går jag därifrån med nio böcker. WHAT?!? Som att jag inte har tillräckligt med olästa böcker hemma. Som att jag inte håller på med Kings DET på telefonen (+3000 sidor FYI) osv. Som att jag inte börjat jobba heltid samt hålla Friskispass. Alltså, NÄR tror jag att jag ska läsa de här NIO böckerna? 

Ja ja, mirakel händer ju... 

5 kommentarer:

 1. First Frost är så bra och The Hate You Give. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan hända att jag redan läst First frost, älskar författaren. Thug ska vi läsa i bokklubben - ska bli kul!

   Radera
 2. Haha det där händer alltid mig! Alltså att jag kommer hem med alldeles för många böcker. Tur att bibliotek är gratis! :)

  SvaraRadera