lördag 9 september 2017

2 x Kenneth Gysing

I somras blev jag löpare och jag älskar min nya livsstil! Nu när hösten kommit dock... Däckad av förkylning, kallt och mörkt ute och jobbet är igång - just nu känns den där "nya livsstilen" mest som ett härligt sommarminne. 

Jag ska komma igång igen dock, jag läser böcker om löpning för att hålla ångan uppe och så fort förkylningen och zombiestadiet är över så ska löpardojorna på igen. 

En löpare som jag läst om och blivit peppad och inspirerad av på sistone är Kenneth Gysing. Jag läste Spring dig fri i somras och Ett år av magiskt löpande alldeles nyss. Båda är intressanta och jag känner igen den eufori han pratar om att löpning ger. När jag läser böckerna lever jag mig in i hans löpande och jag springer mil efter mil med honom. Jag ser världen och jag träffar intressanta människor. Jag vill också. Jag ska också. Snart. Typ. Kryssade "Hyllvärmare" i Sommarbingot för Ett år av magiskt löpande

2 kommentarer:

  1. Det är segare att hålla igång löpningen under vinterhalvåret, helt klart. Jag brukar försöka peppa mig själv med att all tid jag lägger ner under vintern har jag tillgodo när det blir vår. Försöker ha en målbild av mig själv till våren när jag springer lättklädd och lätt i stegen jämfört med en bylsande tung stil vintertid :)!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Smart! Jag brukar vanligtvis starta min löparsäsong under vinterhalvåret men i år startade den ju i våras så vi får se hur det ska gå i år. Ska se till att maken får ta med mig ut.

      Radera