måndag 6 mars 2017

Mindfulness för losers

Hej Christoffer! Jag vill börja med att be om ursäkt för att jag och min amningshjärna öppnade min dumma mun och försökte prata med dig på Bokmässan i september förra året. Vi kan väl skylla på att jag var Star struck eller så... Du stod där i Printz Publishings hörna och jag skulle shoppa böcker. Jag var relativt nyförlöst och ute på äventyr - jag hade hört så mycket bra om dig men inte läst dina böcker. Jag ville visa att jag visste vem du var... Jag insåg inte förrän jag öppnad munnen hur dum jag lät - tro mig, jag skämdes resten av dagen. 

Jag: Såååå, om jag bara tänker läsa EN av dina böcker, vilken rekommenderar du då? 

Alltså, hur tänkte jag? Om någon skulle fråga vilket av mina barn jag rekommenderar skulle jag inte kunna välja ( jo förresten, just nu vinner snäll bebis över trotsig fyraåring, men ni fattar). 

Så igen, FÖRLÅT! 

Nu har jag ju då läst en av dina böcker (eller lyssnat på iaf). Mindfulness för losers blev det och den är rolig, småcharmig och relaterbar (inte för mig kanske men jag kan tänka mig att om man kommer från en liten by eller stad så...) 

Om att försöka hitta sig själv, följa sina drömmar och stå emot vad alla andra tycker. Kanske liiite förutsägbar ibland men det är lättsam läsning. Feelgood - javisst!2 kommentarer:

  1. Roligt inlägg! Du visar upp dig både som distanslös ego OCH som välbalanserad kritiker. Oförutsägbarheten verkar finnas hos dig. *ler*

    SvaraRadera