fredag 5 oktober 2012

Bloggtips - en fara för läsandet?

Det farliga med att läsa bloggar är alla tips man får på saker man vill läsa hela tiden. Eller som när jag igår surfade in hos Och dagarna går och såg att det ska gå en radio-bokcirkel  med Lundström om Den store Gatsby, en bok jag velat läsa om ganska länge. Hux flux har jag nu lånat boken, ska idag hetsläsa så att jag kan gå upp tidigt på lördag morgon och följa med i diskussionerna.

Hörde jag boknörd?

10 kommentarer:

 1. Haha, jag trodde det här skulle vara ett inlägg i den där debatten där det var en Bookerpris-tagare som tyckte att bokloggandet är farligt för litteraturen! :) Snarlikt ämne. Den här:
  http://www.guardian.co.uk/books/2012/sep/25/books-bloggers-literature-booker-prize-stothard

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sådana diskussioner orkar jag inte lägga mig i, här ska det hållas helt inom min egen ego-cirkel :-)

   Radera
 2. Kul att du ska läsa. Det enda bokbloggande är farligt för är figuren. Jag är så stillasittande numer...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag läste och lyssnade, känner nu att jag borde läsa hela boken i ett svep och inte dela upp den - samtidigt som en uppdelning vore bättre tidsmässigt...

   Radera
 3. Att läsa bokbloggar är riktigt farligt. Att läsa listan- listan har en tendens att bli milslång när jag läser bokbloggar. Jag tänker läsa bokcirkelboken vid ett senare tillfälle och då lyssna i efterhand på programmet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det så... Låter bra att läsa den och lyssna sedan, men jag kör på nu. Behöver läsa mycket nu innan bebisen kommer :-p

   Radera
 4. Svar
  1. Ja, det svåra är att hinna med att läsa alla tips man får.

   Radera
 5. På engelska väl? Känner för att läsa om. Älskade GG när jag läste den och snart kommer ju en ny filmatisering.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här gången läser jag på svenska för radiocirkeln, men har tidigare läst på engelska. Vet att jag inte gillade den, men jag tror inte jag kunde ta till mig allt i den då.

   Radera