söndag 2 januari 2011

2010 var året då...

God fortsättning!

Mitt nyårslöfte för 2010 var att läsa mer - minst 50 böcker. Jag klarade mig precis på 50-gränsen. För 2011 har jag höjt med tio böcker - målet är nu att läsa minst 60 böcker. Jag vet att det kanske inte låter så mycket för riktigt inbitna bokälskare men jag tar myrsteg framåt. Bästa böckerna 2010 var Hundraåringen... och Flickan från ovan.

2010 var ett bra bokår för mig:
Jag provade många nya genrer - inte bara chic lit och jag hittade många bra second hand-ställen att köpa billiga böcker från.
Jag träffade ett gäng bokbloggare efter bokmässan och märkte att de inte var så skrämmande som jag trott - istället var de helt vanliga människor som gillar att läsa och skriva.
Jag har, tack vare alla er bokbloggare, fått upp ögonen för en massa nya författare och böcker vilket har varit underbart.
Jag har varit med i En bok om dagens roliga pocketbyten och där fått fina presenter och nya bloggar att läsa.
Jag har startat en bokklubb med några av mina kollegor, Bokmaskarna, och vi har varit duktiga på att läsa och träffas - trots graviditeter, sjukskrivningar och annat.
Jag var med i Ord och inga visors Tegelstensutmaning och kom därför igenom två tjockisar jag förmodligen inte annars läst.

4 kommentarer:

  1. Roligt att läsa om ditt härliga bokår. Hoppas på ett lika skönt 2011! Ska bli kul att följa din läsning här.

    SvaraRadera
  2. Gott nytt år. Hoppas det blir underbart...eller vad säger jag...Det kommer bli underbart ;-)

    SvaraRadera
  3. Fröken S: Det kommer att bli helt fantastiskt!

    SvaraRadera