lördag 4 juni 2016

Bokbingo i sommar


Jag försöker mig på ett bokbingo från BOTNS i år igen - förra året gick ju sådär. Med tanke på hur sen här brickan ser ut ska jag vara glad om jag kan få en halv rad... 

Det håller på mellan 25 maj till 7 september, så hux flux har jag fått min första ruta: Eligible går in som "With a happy ending". 

2 kommentarer:

 1. Hej! Jag svarar direkt i din blogg så att du säkert ser det :-)

  Vad roligt att du blir sugen på resan! Jag kan verkligen inte rekommendera den varmt nog, det var helt otroligt härligt och vi var så nöjda! Outletbutiken hette rätt och slätt Dansk Outlet, ligger i samma hus som Hotell Jutlandica som ligger precis när man kommer ur "gångtunneln" från terminalen. Den andra butiken hette Solo, jag vet inte om den har något med Solo som fanns i Sverige förut att göra, men den ligger i alla fall ganska rakt på när man kommer in på gånggatan från gatan där outletbutiken ligger. Fredrikshamn är inte så stort så du kan inte missa den :-)

  Såg liknande klänningar i andra lite exklusivare butiker också - med tillhörande exklusivare priser - men jag tror inte att det var någon större skillnad på kvalité och de var absolut inte snyggare heller.

  Ser nu fram emot att höra er reseberättelse! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag blev jättesugen direkt när jag läste hos dig, maken blev mer stressad pga allt som ska göras i sommar innan bebisen kommer :-p

   Radera