onsdag 16 december 2015

Jag har fått finpaket!


Det här med bokbyten - finns det något trevligare? (Okej, det kanske det finns men strunt samma). 

Igår var brevlådan proppad med ett stort kuvert till mig och ett stort till dottern. Här ovan ser ni mitt fina paket med inslagna böcker. Teet låter jättegott och jag är väldigt förtjust i Tehuset Javas produkter. Chokladen låter god, handkräm är livsviktigt för mig nu i vinter, anteckningslapparna är spot on! Ugglan försvann snabbt, den skulle tydligen dottern ha. Sedan var det ju böckerna. Ledtrådarna sa att den ena var en önskebok inhandlad i Virginia Woolfs kvartér - jag tänker på BBCs Londonresa som nyss var... Den andra boken stod att den var feelgood och att flera i #boblmaf godkänt den... 


Det var första delen i Jasper Ffordes härliga Thursday Next-serie (som jag försöker samla ihop) och så var det en Lucy Dillon som jag inte läst! Perfekt, kära bokvän! Jag misstänker Västmanländskan som jag vet bor i Lund (Tehuset Java) och som var med i London... Tack så mycket!!! 

6 kommentarer:

 1. Helt rätt! Kul att du gillade :)
  Dillonboken ärvde jag av Siv som hade med sig den från Berlin.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag tyckte att jag nyss sett den i ditt flöde, har bara läst de två med hundarna och den med bokaffären tidigare. Gillar verkligen Dillon, har två andra av henne olästa i bokhyllan så det var ett bra val :-)

   Radera
 2. Ugglan är ett läppglans, men det kanske Brita redan har listat ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, hon doppade ned fingret och smetade sedan ut det över både sig och mig ;-)

   Radera