torsdag 20 november 2014

Varför ska jag läsa färdigt?


I flera års tid har jag fått höra att den här är så otroligt bra. Jag har nu läst ca 130 sidor och den lockar mig inte. Ska jag läsa färdigt den? Isf varför? Hjälp mig...

6 kommentarer:

 1. den har jag oläst i bokhyllan, kan inte ge råd

  SvaraRadera
 2. Jag har inte läst boken så jag kan inte råda dig. Däremot har jag sett filmen och om den är lik boken så kan jag förstå att du kanske känner dig lite uttråkad(?).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj oj, och den har jag också hört mycket gott om. Kanske är det bara så att alla inte kan gilla allt.

   Radera
 3. The Time Traveler's Wife är en av mina absoluta favoritböcker, och Niffenegger en av mina absoluta favoritförfattare :) Jag tycker det är en helt underbar berättelse fylld med känsla och närvaro, berättat på ett så himla fängslande och fascinerande sätt, med ett otroligt vackert och tilltalande språk. Rollfigurerna har stannat kvar i mitt hjärta många år efter att jag senast läste om boken, och jag ser mer än gärna om filmen gång på gång... Det finns liksom inget jag inte gillar med den, kan man väl säga :) Men med det sagt, om du läst så långt och inte hittat nåt du tycker om med den, inte känner dig sugen att fortsätta läsa -- lägg den åt sidan och läs nåt annat istället! Boksmak är ju så himla personligt, så jag tycker absolut inte att du ska känna att du "missat nåt" om det är så att du inte ser i den vad vissa andra ser. Livet är för kort för att slösas bort på böcker som inte fångar vårt intresse :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ställde den här frågan på instagram också och de flesta skriver som du - de älskar bok och film och har bara gott att säga. Funderar dock på om du har rätt i att jag bör pausa den eftersom den inte lockar ännu.

   Radera