onsdag 19 oktober 2011

En munter kväll - eller hur Anna?

Ikväll var det bokcirkelträff hos mig, vi fikade fairtrade, åt soppa och jag hade försökt baka bröd som vi kunde ha till. Ätbart sa de trevliga deltagarna, bränt sa jag.

Anyway, vi pratade En lite smula underbar - munter och kul - och vi pratade om klassiker och bestämde då att nästa bokcirkel sker 1/12 hemma hos Anna. Till dess ska vi ha läst Mary Shelleys Frankenstein. Det ska bli jättekul att läsa den, har bara sett filmen...

Vi bytte böcker - jag roffade åt mig Hornbys En god människa av Camilla.

Sedan måste jag också visa fina presenter jag fick - en uggleanteckningsbok från Anna och en fin hjärtskål från Camilla - som, om jag förstod rätt, var en bröllopspresent. Tack!

Med ikväll, förutom dem jag redan nämnt var blogglösa Bea (där har du ett bra bloggnamn iofs) och Anette på Bibliotekskatten.

6 kommentarer:

 1. Så himla synd att jag inte kunde vara med. Ingen barnvakt och pianospelande make. Jag ska vara i Stockholm hela helgen och tyckte det var hans tur. Kul att läsa om Frankenstein, har den som seriealbum också.

  SvaraRadera
 2. Frankenstein är en riktig höjdare, läsvärd.

  SvaraRadera
 3. du hade förstått rätt, det var en brölloppresent till er två! Visst var det mysigt nu kväll! Jag har bokat frankenstein på bibblan nu så snart hoppas jag att boken är i min hand och jag kan läsa på fram till 1 dec!
  Tack förresten för i kväll!

  SvaraRadera
 4. Absolut, snyggt foto på både mig och Camilla. Kul med kommande bok som jag aldrig skulle valt :-)

  SvaraRadera
 5. Vilken fin anteckningsbok! Och skål också, bra present.

  Älskade Frankenstein när jag läste den i min skräckvurmande tonår. Vet inte vadj ag skulle tycka idag, men det är onekligen en klassiker så borde ju hålla. Ni ser ut att ha väldans trevligt i alla fall!

  SvaraRadera
 6. Enligt O: Vi saknade dig men vi ses och pratar Frankenstein istället!

  Hannele: Ska bli spännande att läsa den!

  Camilla: Grefven hälsar och tackar han med! Jag har också bokat boken på bibblan (fast på eng).

  Joanna: Visst är det :p Bra att utmanas lite ibland.

  Bokomaten: Ska bli kul att läsa den!

  SvaraRadera