torsdag 22 september 2011

Nu är jag en av er!

Idag var jag förbi en kort sväng på bokmässan. Jag har inte hypat mässan eftersom jag inte riktigt ser den på samma sätt som andra bokbloggare - jag går mest dit bara för att jag bor i närheten. Brukar gå runt till läromedelsförlagen och kolla av vad de har att erbjuda. Letar upp de kända bokhandlar jag känner till och häpnas över att folk köper böcker som galningar när det är så dyrt (ja, mässpriser är fortfarande dyrt jämfört med mina second hand-priser jag är van vid).

Jag har inte ryggsäck, inga gympadojor och ingen koll på förlag eller författare. Jo, ok, jag känner igen Martina Haag och Jan Guillou.

Förra året blev lite annorlunda - iaf efter mässdagens slut - då var det dags för bokbloggarfika och jag tog mina nervösa steg dit. Trodde inte jag skulle passa in bland de stora bokbloggarnamnen* med min lilla bokblogg - jag som inte får rec.ex. eller läser ens 100 böcker/år. Men det visade sig vara helt vanliga (typ) trevliga människor och efter det växte mitt bloggsjälvförtroende och jag har börjat ta lite mer plats och synas lite mer.

I år var det så kul att gå på mässan - i Printz monter träffade jag Bia från Pocketshop som presenterade mig för Pia Printz och därifrån gick jag med Jag tror jag älskar dig och kände mig som en riktig bokbloggerska! Jag känner till ett förlag. Har hälsat på ägaren. Känner folk som känner folk liksom! Efter detta begav jag mig till bloggrummet - tyvärr när det precis stängde men jag träffade iaf Anna och Karin och hängde på dem och drack lite tyskt vin i en monter.

Hem kom jag med lite böcker, massa tidningar och en träningsvideo (hrm, hur tänkte jag där...) och ett jätteleende :-)

* Bl.a. Enligt O, Lyran och Bokbabbel var de jag kände till innan

5 kommentarer:

 1. Vad kul det låter :) hoppas vi ses nästa år!?

  SvaraRadera
 2. åh, jag känner igen mig så mycket i detta! :)

  SvaraRadera
 3. Så trevligt det var, Linda tackar också för sin muntra bok...

  SvaraRadera
 4. Du är modig =) Håller mig i periferin =)

  SvaraRadera
 5. Lotta: Ja, låter bra!

  Mia: Sola i stjärnglansen :p

  Joanna: Tack för hjälpen!

  Fröken S: En dag stiger du också ut, jag lovar...

  SvaraRadera