måndag 16 maj 2011

Trevlig fika men tråkig bok

Igår var det bokträff för att dissekera diskutera Siri Hustvedts Sorgesång. Den föll verkligen inte många av oss i smaken kan man väl säga... Stackars Anna som föreslagit den satt och försökte förtvivlat försvara den medan vi andra sågade på. Jag tror att jag var bittrast och grinigast - jag har märkt att jag blir passionerat arg på böcker och dess karaktärer på sistone... Får nog ta tag i det där...

Det var iaf väldigt trevligt att träffas och att få prata om böcker och annat spännande. Vi körde också lite pocketbyte och jag fick med mig flera som jag länge velat läsa (hurra!). Camilla hade fixat god fika till oss (det är lyxigt!).

Sedan kom det svåra - att välja bok till nästa gång. Kändes som att jag och mitt bittra läshumör försvårade det hela. "Jag vill läsa muntert!" hördes det från mig (nästan så jag skäms lite...)

Iaf. Nästa möte blir den 8/8 och vi ska läsa Tom Rachmans De imperfekta. Vill du vara med? Läs mer här...

3 kommentarer:

 1. Tack för senast! Det blev ingen helmunter bok men den ska ju vara humoristisk... Läskram på dig!

  SvaraRadera
 2. Jag brukar kallas för arga-linda, men du kanske får ta över det epitetet nu?! :-) Nej, fortsätt att vara engagerad och diskutera med känslor. Det blir roligare då!

  SvaraRadera
 3. Joanna: Det är lugnt, läste lite om den och den verkar intressant - dessutom har min kompis precis köpt den och jag får låna :-)

  O: Jag lovar starka känslor i framtiden också :p

  SvaraRadera