lördag 4 december 2010

Tips om Alice Munro, tack

I Bokmaskarna ska vi läsa valfri bok av Alice Munro - jag har inte läst något om eller av henne så jag behöver hjälp. Ge mig tips! Vad av henne ska man läsa?

5 kommentarer:

 1. Jag har läst två novellsamlingar det senaste. Du kan läsa om min atnakr i bloggen. Jag gillade "För mycket lycka" allra bäst.
  http://joanna-ochdagarnagar.blogspot.com/2010/10/for-mycket-lycka.html
  PS. Det är min dotters goda vänner som gjort hemsidan som ett projektarbete på schillerska, jag tycker de varit mkt duktiga :)

  SvaraRadera
 2. Jag tyckte om Kärlek vänskap hat av Alice Munro. Skrev om den i bloggen också (sök i sökrutan). Den var väldigt annorlunda jmf med andra novellsamlingar jag läst.

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Jag som skriver till dig heter Malin och arbetar på Massolit Förlag.
  Jag har kikat runt inne på din blogg och tyckte den var väldigt intressant… därför mailar jag dig.

  Massolit Förlag är ett relativt nystartat förlag och vi jobbar mycket aktivt med att lansera nya författare, samt i det arbetet med sociala medier.
  I vårt ”stall” finns från Sverige Stefan Tegenfalk och Johannes Källström. Båda har fått utmärkta recensioner tidigare och är aktuella med nya böcker i höst.
  Stefan skriver traditionell kriminallitteratur medan Johannes lutar mer åt thriller/skräck.

  I vinter kommer vi ut med Fay Weldons biografi samt återutgivning av en Hondjävuls liv och lustar. Strax efter det kommer Ian Samson som i England är ett ”hett” kort på mysdeckar himlen.

  Massolit jobbar som sagt aktivt med olika medier och just runt bokbloggande vill vi bränna extra krut. Min fråga till dig är om jag får skicka läsex utan kostnad för påseende. Du är inte tvingad att skriva något, det står dig fritt, men om du vill plita ned några ord på bloggen, ris eller ros, båda är välkommet, blir vi hemskt glada!

  Kanske är det så att du inte alls läser någon typ av de böcker vi jobbar med just nu – glöm detta email då! I dags läget erbjuder vi alltså Stefans Nirvana och Johannes Offerrit.
  Om det känns spännande – maila över din postadress.

  Tack för att du tog dig tid att läsa mitt email!

  Vänliga hälsningar


  Malin S
  Massolit förlag AB
  forlaget@massolit.se

  SvaraRadera