onsdag 28 april 2010

Mitt gröna, nej, mina rosa paket!

Wow.Lägg till bild
Jag var nyss ute i regnet och hämtade ut världens lyxigaste gröna paket - som var smockfyllt med små rosa paket. Jag blev så exalterad så jag hoppade lite :p Sedan började jag slita upp paket efter paket med samma iver som ett litet barn på julafton - så spännande att få veta vad som fanns där inne.


Och blev jag glad eller blev jag glad? Återigen, wow!

* "Vindens skugga" som vännen rekommenderar och som jag lagt i min önskelista efter att ha läst gott om den på flera bokbloggar. Dessutom vill sambon till Barcelona och det verkar vara en intressant bok om just Barcelona. Ska bli jättespännande att läsa.

* "Babbeldrottningen i New York" - som min fantastiska bokvän skrev: " Ingen Lizzie Bennet här, men väl en lika underhållande karaktär. Lizzie Nichols verkar vara en ganska livfull chic:-)" Jag har helt missat att Meg Cabot skrivit en vuxenserie - ska bli väldigt kul att se hur denna är!

* "Kaxiga tjejers guide till att få det de vill..." - en sak till "en rosaälskande bitchig liten sak". Urcool! Har så många ggr spanat in den boken men aldrig kommit till skott att köpa. Och du har rätt - bilden på s. 125 är underbar!

* Paus-te - för visst behöver vi alla en paus? Jag tar mig en kopp as we speak... Riktigt gott!

* Harpluttar - mums!

* Choklad - lyxigt! Och dessutom en dikt om choklad (med författare och källförteckning - helt underbart)

* Varma koppen med smak av hallon och blåbär (min favvo!) - ska spara den till i juli eftersom den rekommenderades att drickas på balkong (och när vi flyttar i juli får vi balkong!!!)

* Ett ljus med lakritsdoft - ska bli spännande att känna doften, lakrits är ju aldrig fel :-)

* Ett sött busskortsfodral med "Fem myror är fler än fyra elefanter" på - underbart!Till råga på allt har hon/han (fast jag tror det är en hon) skrivit små lappar till alla saker och lagt i fina kort i böckerna. Det här är verkligen ett riktigt genomtänkt paket och jag är definitivt bortskämd - älskar allt! Vet att du var osäker innan men du har hittat rätt - böcker jag vill läsa och en ny chic lit- författare - helt perfekt :-) Tack så jätte, jättemycket!

6 kommentarer:

 1. Åh vad roligt att du tyckte om paketet :) Babbeldrottningen i NY är bok två :S Så, ifall du vill veta vad som hänt henne innan finns det en bok som heter bara Babbeldrottningen (såg inte det förrens efter inköp - woups). Hur som helst - nu blev jag jätteglad att du är nöjd! :) Trevlig läsning och ätning, hehe :)

  SvaraRadera
 2. Jag är jätteglad för paketet och jag gillar verkligen allt du lagt i, får nog leta upp Babbeldrottningen 1 först. Ser fram emot en trevlig vår med mycket fin läsning (och ätning). Tack igen och hoppas du fick ett lika fint paket!

  SvaraRadera
 3. Hej Miss E! Är du min hemliga bokvän? Vi heter ju nästan likadant = ledtråden... Och här var det rosa! Rosa som i mitt fina armband... Har jag hittat rätt så TACK igen för ett toppen-paket! Vad kul att du fick allting inslaget - lite extra kul att öppna liksom! Ha det så bra!

  SvaraRadera
 4. Vilket härligt rosa paket du fick! :)En mängd spännande saker. :) Det är så kul att kika in hos alla och se vad alla har fått i sina paket och få lite bra boktips samtidigt. ;)

  Ha det så bra!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 5. Lotta: Ett underbart paket (älskar ju rosa!) Jag håller med dig om att det är kul att spana in hos alla, inte nog med att man får fina tips men ibland upptäcker man ju nya bloggar att läsa :-)

  Ha det bra du med!

  SvaraRadera