tisdag 19 juli 2011

Grattis bloggen 2 år!

Idag fyller min bokblogg 2 år och så mycket kul som hänt under dessa år - tänk så många trevliga bokälskare jag träffat både på bloggar och på verkliga träffar :-)

Ska detta firas? Varför inte...

Jag har en underbar mysbok som jag lottar ut och det enda du behöver göra är att gratta bloggen och berätta om vad som är mysigt enligt dig i en kommentar här nedan. Så här i semestertider får ni en vecka på er att gratta - 26/7 kl. 12 lottar jag vinnaren.

Lycka till!

14 kommentarer:

 1. Graaatttis!!! Hip hurra! Hoppas verkligen ni myser på med té, småkakor och korgstolshäng eller något annat trevligt idag. Är inte hemma om en vecka så missar ändå utlottning, därför avsäger jag mig min "lott", men ville gärna gratta ändå!!

  SvaraRadera
 2. mysfaktor till max enligt mig: regnig dag, stor kopp rykande hett te (och en kanna bredvid), en bra bok, bra papper, promakers pennor i salig röra och en skål med gottegott som lösviktsgodis, kakor och allra viktigast bara VARA.

  Grattis på födelsedagen, du färgstarka blogg!

  SvaraRadera
 3. Grattis du fina rosa blogg! Det är mysigt att umgås med familjen och göra sånt man inte brukar, som t ex att sitta i tält och spela kort!

  SvaraRadera
 4. Stort grattis så här i efterskott, jag myser allra mest under en filt, en balja kaffe och en bok eller spelandes kort eller spel på verandan när regnet öser ned. Det gillar jag!

  SvaraRadera
 5. Grattis också härifrån Finland! Min mysfaktor höjs av en stor kopp hett te, en god bok, soffan och filten. Njuter också av samma aktivitet utomhus så här på sommaren.

  SvaraRadera
 6. Grattis grattis fina bloggen! Riktigt mysigt är det att sova i sin nya lägenhet... på golvet... på en luftmadrass... med en massa flyttkartonger runt omkring... nya ljud... nya dofter... en kakelugn som bara väntar på att bli tänd... med värmeljus... eftersom den inte fungerar... ett glas vin... en bra bok eller varför inte en alldeles underbar vän. Skynda sig hit!

  SvaraRadera
 7. Stort grattis - bra jobbat! Mys är höstpromenader under röd/orangea lövverk, att bli lite kall om kinder och fingrar innan man fikar i valfri varm vrå.

  SvaraRadera
 8. Gratulerar! Just nu är mus för mig att sitta med ett barn på varje knä och läsa en fin bok!

  SvaraRadera
 9. Grattis!
  Mysigt för mig är att krypa upp i soffan med en bra bok och en gosig filt och en hel hög med katter runt sig.

  SvaraRadera
 10. Grattis till dig och What you readin?. Hoppas ni hade en bra födelsedag.

  SvaraRadera
 11. Grattis, grattis! Lite sent, men jag har haft det mysigt med vin och böcker på en solig balkong (och i en solstol, och vid en pool, och...)

  SvaraRadera
 12. Grattis på tvåårsdagen! Hurra! Mys för mig är en regnig läsafton i en öronlappsfotölj framför en öppen brasa. Ska helst vara en kurrande katt i knäet, samt en riktigt spännande bok.

  SvaraRadera
 13. Grattis i efterskott även här!!! Hoppas du fortsätter länge till!

  SvaraRadera
 14. Tack allihopa för era gratulationer och er mystips - jag har tagit till mig av de alla!

  SvaraRadera