tisdag 8 mars 2011

Biblioteksdrömmen

Inatt drömde jag en mycket trevlig dröm. Jag var och fyndade massvis med roliga, intressanta unika böcker och filmer på ett jättestort bibliotek. Jag hittade massvis med outgivna musikaler med Barbra Streisand (en favvo) och så hittade jag en bok om en av de sju dvärgarna från Snövit - en bok om hans liv och hur han egentligen hamnade i Snövit-sagan. Mycket spännande. Bibliotekarien fixade så att jag fick extra bärhjälp och jag fick gå före i kön för att jag hittade så mycket jag ville ha.

Tänk så trevligt man kan ha det om natten...

8 kommentarer:

 1. Haha, ja, men varför inte? Jag tror jag skulle kunna tänka mig att läsa en sådan bok, om en av dvärjarna alltså. Minns du vem av dem det var?=)

  SvaraRadera
 2. Det är det som är så irriterande, jag minns inte riktigt men jag har för mig att det var Butter eller Toker. jag tror det hade varit en riktigt intressant bok!

  SvaraRadera
 3. Japp det är kul att drömma bisarra drömmar bara man kommer ihåg dem på morgonen. Ibland vet man abra att man drömt konstigt under natten men inte VAD, blir frusterad! ;)

  SvaraRadera
 4. Camilla. Jag brukar alltid minnas mina drömmar men nu på sistone har jag haft så många livliga och virriga drömmar att jag har svårt att minnas detaljer.

  SvaraRadera
 5. Dvärgboken tycker jag också låter otroligt spännande. Hoppas du drömmer vidare om den i natt, så att du kan berätta mer :-)

  SvaraRadera
 6. Vixxtoria: Tyvärr tog andra drömmar plats, men jag skulle också vilja läsa Dvärgboken. Tänk så spännande att få veta hur de hamnade där de hamnade :-)

  SvaraRadera
 7. Hej hej Du har ju svarat på Kulturfyran ibland. Nu är den tillbaka med fint pris också: biljetter till filmen The Fighter.
  http://kulturbloggen.com/?p=32096

  SvaraRadera