lördag 19 juni 2010

Till min Hemliga sommarvän

Lite om mig och min läsning...

Läser nu i sommar en kurs i chic lit så det kommer bli mycket chic lit och Jane Austen framöver. Älskar chic lit (fast inte så förtjust i svenska författare) och har några författare och böcker kvar att bekanta mig med där. Gillar också ungdomsböcker - har läst allt av Johanna Lindbäck som finns i pocket. Försöker komma utanför den genre jag så länge varit fast i (chic lit då) och provar på lite nytt. Boktjuven ligger och väntar i hyllan och jag läste nyss Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann som jag tyckte väldigt bra om.

Jag är inte förtjust i sanna historier, deckare, sci fi eller fantasy - heller inte för tjocka böcker. När jag läser vill jag försvinna bort, jag vill skratta och jag vill slappna av. Per Hagman vill jag inte veta av.

Jag har en önskelista där du kan se lite av vad jag har och vad jag vill ha. Jag har inget emot begagnade böcker så länge de inte är alltför slitna eller fula. Har i tidigare sådana här byten fått väldigt mycket nytt och intressant. Vad jag läst i år hittar du i sidospalten.

Vad jag gör på fritiden, vem jag är osv hittar du nedan i länken "Tidigare svar i pocketbyten" - där står allt jag gillar att få i paket :-)

Lite länkar:

Tidigare svar i pocketbyten
Önskelista
Böcker jag har hemma
Fler böcker hemma
Läst förra året

Resten hittar du om du spanar igenom bloggen - finns inte så värst många inlägg...

Fråga om det är något.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar