onsdag 18 november 2009

Nyfiken i en bok

Jag vill veta vem min hemliga bokvän* är - please ge dig till känna :-)


* Jag har en gissning men är inte helt säker...

6 kommentarer:

 1. Hehe, du förekom mig genom att gissa rätt! Men jag vill gärna veta hur du lyckades lista ut det.. Var mina ledtrådar så tydliga?? Jag som trodde jag var SÅ listig... =)

  SvaraRadera
 2. Yes! Jag visste det :p Nej, jag kan lugnt säga att jag inte misstänkt dig förrän jag surfade runt nu efter sista paketet, har haft massa andra misstänkta men det var poststämpeln och din header som jag tog det på den här gången.

  Tack för alla fina paket - de har verkligen förgyllt hösten! Och förresten - om du är sugen på nån av de böcker du skickade till mig så säg till - jag kan ju pocketbyta med dig nu när jag läst dem :-)

  SvaraRadera
 3. Åh så bra! Jag oroade mig för att glittret och tomteblossen skulle vara för långsökt.. Du, det där bokbytet är inte alls en dum idé! =)

  SvaraRadera
 4. Då tycker jag vi ska pocketbyta :-) Du har ju min mailadress - maila din hemadress så kan jag skicka de två första du gav mig.

  SvaraRadera
 5. Jag har just lånat ut "I dina kläder" till en god vän på jobbet som promt ville låna den efter att ha läst min bokblogg - Sorry! Då jag får tillbaka den så kan jag absolut skicka den till dig. Är det någon annan bok som du är intresserad av att låna? Jag har en del böcker, det finns att läsa om här: http://fiasbibliotek.blogspot.com/

  Ibland kan det hända att jag glömt att uppdatera den, men du får gärna testa å se. Min mailadress lyder boktimmen[at]hotmail[punkt]com. Jag ska scrolla fram din mailadress å lämna en hälsning där med!

  SvaraRadera
 6. Jag har läst "I dina kläder" så det är ingen fara - men jag ska gå in och kolla din lista. Vad kul med lite bokbyte!

  Jag skickar ett mail också :-)

  SvaraRadera