söndag 4 februari 2018

Böcker, bubbel, babbel och bad

Lördagen på läsretreaten fick en härlig start. Jag vaknade tidigt och tig en joggingtur. Detta följdes av frukost och sedan hängde jag med Bibliotekskatten till kallbadhuset där vi doppade oss hela två gånger! Wow, det var iskallt och jättekul samtidigt - vi ska göra om det söndag morgon. Vi gick sedan ned till Leninbadet på hotellet och satt i bubbelpoolen - mycket härligt! 









Dags för brunch, jag fick en stor, härlig pizza och sedan gick jag tillbaka till hotellet och letade upp ett hörn att läsa i. Fick lite sällskap av fler läsare. 







Det blev dags för eftermiddagsfika och vi hade alla med en bok att prata om och sedan lotta ut. Jag hade med Flickan från ovan av Alice Sebold - en vacker och hemsk berättelse om en ung tjej som mördas och vi får sedan följa henne från himlen där hon försöker få sin familj att förstå vad som hänt. Jag vann en gammal engelsk deckare - The case of the late pig av Margery Allingham. 







Efter detta fanns det mycket tid för egen läsning. Jag fick läst ut Det är bara att springa och oreppade sedan för lit förfest på rummet innan middagen. Jättegod middag och efteråt blev det quiz som jag ordnat - lite för svårt i år igen. Men kul! 















2 kommentarer: